DOSTA JE DOSTA: Čelnicima Zvezde PREKIPELO, SLEDI TUŽBA!

Autor: mozzartsport, Republika

Sport

07.10.2020

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Crvene zvezde tužiće Al-Ahli zbog neizmirenih obaveza u vezi sa tranferom Marka Marina.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević i Marin, tandem koji je saradnju posle Zvezde nastavio u Al-Ahliju

Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević okomio se na bivši klub kako bi pojačao redove sadašnjeg.

Najpre je u Saudijsku Arabiju odveo Marka Marina, a sada bi da vrbuje i El Fardua Bena, ali mu ovaj put to neće tako lako poći za rukom.

 

 

 

Naime, čelnici kluba iz Ljutice Bogdana pokrenuli su tužbu protiv Al-Ahlija zbog neizmirenih obaveza u vezi sa transferom Srbina sa nemačkim pasošem, što bi moglo da omete buduću saradnju dva kluba.

Kako tvrde sa crvenog dela Topčiderskog brda, Saudijci su za Marina treba da plate 2.250.000 evra, ali je na Zvezdin račun leglo 900.000 manje. Kada je prošao ugovoreni datum za isplatu poslednje rate, 15. jul, tada se pravni tim umešao. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zvezdi Al-Ahli duguje još 900.000 evra za transfer Marka Marina

Stručnjaci koji su upućeni u prilike u Saudijskom fudalu tvrde da ovo nije ništa novo, već da klubovi iz te zemlje koriste veoma specifično pravilo kako bi olakšali finansijku situaciju.

Naime, klubovi iz Saudijske Arabije priželjkuju tužbe zbog neizmirenih dugovanja, uglavnom zato što kada ih neko tuži, oni mogu da zatraže da dug pokrije državni fudbalski savez!

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević potražuje još jednog bivšeg fudbalera iz Zvezde, pa bi El Fardu Ben mogao da pređe u Al-Ahli za 1.7 miliona evra

Shodno tome, crveno-beli za svoj novac verovatno ne moraju da brinu, tako da bi Benov transfer, vredan dodatnih 1.7 miliona evra, mogao da se ostvari pre ili kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading