VIŠE NEMA DILEME: Evo da li Mamić preuzima TSC

Autor: Tanjug, Republika

Sport

07.10.2020

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se predsednik kluba iz Bačke Topole.

RepublikaFoto: Starsport
Zdravko Mamić

Fudbalski klub TSC ne razmišlja o promeni vlasničke strukture, niti o promeni rukovodstva i nastavlja da vredno radi na svom razvoju i izgradnji infrastrukture, navodi se u saopštenju kluba iz Bačke Topole.

Prethodnih dana mediji su spekulisali da postoji mogućnost da hvrtaski fudbalski funkcioner Zdravko Mamić preuzme ovaj klub.

- FK TSC polaskan je medijskim navodima da je hrvatski fudbalski funkcioner Zdravko Mamić zainteresovan za klub iz Bačke Topole, odnosno da je dosadašnji rad i napredak kluba iz Bačke Topole privukao pažnju fudbalske javnosti u celom regionu - navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

 

Predsednik kluba Janoš Žemberi istakao je da nije dobio zvaničnu potvrdu zainteresovanosti Mamića za FK TSC.

- U našem klubu se svakog dana vredno radi na napretku, kojim smo zadovoljni. Tek drugu sezonu smo u Supeligi Srbije, a možemo da kažemo da smo već sada ozbiljan protivnik svakome. Gradimo novi stadion, ulažemo u mlade, i čvrsto verujemo da ćemo u Bačkoj Topoli redovno gledati veoma kvalitetne fudbalske utakmice. Naš klub, ipak, nije na prodaju - rekao je Žemberi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading