BOMBE U HUMSKOJ: Ljubimci "Grobara" se vratili u Partizan

Autor:

Sport

03.10.2020

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanovci u delirijumu.

RepublikaFoto: Starsport
Koreografija "Grobara" protiv Arsenala

Fantastičan posao danas je odradila uprava Partizana koja je u Humsku vratila, posle Ivana Obradovića, još ljubimca navijača - Miloša Jojića i Svetozara Markovića.

Jojić (28) dolazi iz Istanbul Bašahšehira i sa Partizanom će potpisati ugovor na dve godine, dok Marković (20) iz Olimpijakosa stiže na jednogodišnju pozajmicu.

Popularni "Zeka" Jojić je u prvom mandatu u Humskoj odigrao 50 utakmica na kojima je postigao 11 golova, a imao je i deset asistencija. Svakako, najdraži pogodak i njemu i navijačima je onaj u Večitom derbiju, u maju 2013. godine, kada je crno-belima doneo titulu.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Jojić

Sa druge strane Marković je takođe odigrao 50 mečeva u crno-belom dresu, a klub je napustio prošlog leta kada je za 1.500.000 evra pojačao Olimpijakos.

RepublikaFoto: Starsport
Svetozar Marković

Oba fudbalera bi trebalo da ugovore sa crno-belima potpišu sutra (u nedelju) i da se potom odmah stave na raspolaganje Aleksandru Stanojeviću.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading