NAJNOVIJE INFORMACIJE: Procurilo šta će se desiti sa Zvezdinom utakmicom u Jermeniji

Autor: Novosti, Republika

Sport

27.09.2020

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije u Jerevanu treba da gostuje u četvrtak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Crvene zvezde tokom penal serije na Kipru

Fudbaleri Crvene zvezde bi trebalo u četvrtak da gostuju Araratu u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope, ali je u Jermeniji proglašeno ratno stanje zbog sukoba sa Azerbejdžanom, pa od toga izgleda neće biti ništa.

U javnosti se nagađa koji su sve mogući epilozi zbog novonastale situacije, a bivši golman OFK Beograda i Voždovca, a trenutno čuvar mreže Ararata ističe da su u klubu najavili da će meč najverovatnije biti odložen.

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Čupić u dresu Voždovca

- Evo upravo su nam na timskom grupnom četu da će sutra biti doneta odluka oko odigravanja, ali će najverovatnije biti odloženo. Meni iz kluba niko nije ništa rekao tipa "Čupiću, pakuj se, idi kući biće problema". Ponavljam ovde zasada sve funkcioniše normalno, uprkos ratnom stanju - rekao je Čupić za Novosti.

Za sada, utakmica se igra u četvrtak od 16 časova po srednjeevropskom vremenu, a kakva će odluka biti doneta u narednim danima, ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading