EKSKLUZIVNO ZA SRPSKI TELEGRAF: Oglasio se Čupić - Zvezdo, SLOBODNO dođi u Jerevan!

Autor:

Sport

27.09.2020

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratno stanje remeti planove pred plej-of za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Golman Ararata Stefan Čupić

Stefan Čupić (26), golman Ararata rekao je za "Srpski telegraf" da je situacija u Jerevanu mirna i da bi Crvenoj zvezdi bila garantovana bezbednost u prestonici Jermenije, uprkos činjenici da je u toj zemlji proglašeno ratno stanje zbog situacije u Nagorno-Karabahu.

- U Jerevanu smo normalno odradili trening, za sada je sve otvoreno i gajim nadu da ćemo za tri dana crveno-bele ipak da dočekamo ovde, a ne na neutralnoj lokaciji. Jermenski savez je uz nas i ubeđen sam da gostima iz Beograda dlaka s glave ne bi falila. Jerevan je potpuno bezbedan grad, a ti oružani sukobi u Nagorno Karabahu, koji je izvan granica Jermenije, uobičajeni su i sa prekidima traju već tri decenije. Stalno se tamo puškara, pre dva meseca Azerima je srušen dron vredan 30 miliona dolara - izveštava Čupić.

Podsetimo, meč je trebalo da se odigra u četvrtak od 18 časova po lokalnom, odnosno od 16 časova po srednjeevropskom vremenu. Spekuliše se da su sada moguće dve opcije, ili odigravanje meča na neutralnom terenu, ili diskvalifikacija jermenskog šampiona iz Evrope, mada se Čupić nada i trećem ishodu, po meri Ararata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading