"DELIJE" U DELIRIJUMU: Čović saopštio zvezdašima SJAJNU VEST!

Autor: TV Prva, Republika

Sport

27.09.2020

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred start nove sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Predsednik KK Crvena zvezda

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović poručio je za "TV Prva" da klub sa Malog Kalemegdana ima velike mabicije u novoj sezoni u kojoj će pokušati da "napadne sam vrh Evrolige".

– Crvena zvezda je ove sezone napravila respektabilan tim. I otvoreno kažem: Ove sezone napadamo i vrh Evrolige - izjavio je prvi čovek crveno-belih.

Čović  se ovrnuo na navode Partizana da FMP ne može da ima vlasniči udeo u regionalnoj ligi zbog sukoba interesa.

– Niko nije krio da je FMP bio strateški partner Zvezde u toku onog stečajnog postupka. Ali ovo sad je novi FMP. I za sve ove godine, kad god smo registrovali igrače, niko nikad nije imao primedbe na kakav sukob interesa. Niti se neko žalio da Zvezda i FMP igraju nekakve nameštene utakmice. A to što jedan klub da drugom dvojicu ili trojicu igrača da razigrava – to je politika klubova? I ta personalna rešenja, to je politika klubova – dodao je Čović i odmah nastavio:

– Pa ja kad sam bio predsedavajući u sezoni 2017/2018, moj sin je igrao ABA ligu. Je l i to sukob interesa. Zoran Tošković je nebitan, čovek je privremeno tu Pogledajte samo bilo koju državnu instituciju i koliko su one opterećene nepotizmom, o čemu mi pričamo

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading