DŽEKPOT ZA ZVEZDU: Stopostotna ŠANSA za evropsko proleće!

Autor:

Sport

25.09.2020

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči plej-ofa za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezdde imaće ove jeseni veliku priliku da izbore evropsko proleće. Ukoliko uspeju da eliminišu Ararat narednog četvrtka u petak na žrebu biće u drugom šeširu, nakon rezultata od sinoć.

Crveno-beli su trenutno u drugom šeširu zajedno sa Gentom (Belgija), PSV Ajndhovenom (Holandija), Volfzburgom (Nemačka), Seltikom (Škotska), Plzenjom (Češka), Dinamom iz Zagreba (Hrvatska), Spartom iz Praga (Češka), APOEL-om (Kipar), Ludogorecom (Bugarska), Jang Bojsom (Švajcarska) i Galatasarajem (Turska).

A, u trećem šeširu ostali su, kao potencijalni rivali srpskog prvaka: Malme (Švedska), Rapid (Austrija), Lester (Engleska), Karabag (Azerbejdžan), PAOK (Grčka), Standard (Belgija), Sosijedad (Španija), Milan (Italija), AZ Alkmar (Holandija), Fajnord (Holandija), Makabi Tel Aviv (Izrael) i Hofenhajm (Nemačka).

Naravno, srpski šampion će imati ozbiljne protivnike u slučaju plasmana u grupnu fazu, ali bi maksimalna ozbiljnost i takav pristup takmičenju doneli lepu priliku da se "prezimi" u Evropi i dodatno popuni klupska kasa.

Što se tiče Partizana, da je prošao Šarlroa (1:2), kao i Leh u plej-ofu, i on bi imao ogromne šanse da se, poput "večitog rivala" nađe u drugom ešalonu prilikom izvlačenja grupa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading