ŽIVA O POTEZU UPRAVE PRED KLJUČNE MEČEVE: Smanjenjem plata sebi, Zvezda ucenila igrače!

Autor:

Sport

25.09.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živadinović: Ovim činom nabijaju pritisak igračima pred odlučujuće utakmice u sezoni.

RepublikaFoto: twitter.com/tvbalkaninfo
Milan "Bard" Živadinović

Odluka čelnika Crvene zvezde da sebi smanje plate za 50 odsto odjeknulo je kao bomba u srpskoj sportskoj javnosti. Mnogi su u prvi mah pohvalili Zvezdana Terzića, Mitra Mrkelu i Dejana Stankovića, ali kad se početna euforija slegla, mnogi su protumačili da su oni na ovaj način dodatno opteretili fudbalere pred plej-of utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv pobednika meča Ararat - Celje (1. oktobar) i večiti derbi u Humskoj (17. oktobar).

Ova dva susreta mogla bi da budu ključna u celoj sezoni i odgovor u kojem će pravcu ići trostruki uzastopni šampion Srbije, zbog čega mnogi smatraju da dodatni pritisak na leđima igrača nije potreban. U razgovoru za Srpski telegraf, legendarni fudbalski stručnjak Milan Živadinović ističe da je za njega ovaj potez čelnika crveno-belih neshvatljiv.

 

- Ovim potezom oko svojih plata skinuli su odgovornost sa sebe, ali i poslali poruku između redova da takva sudbina čeka i fudbalere. Ukoliko se nedajbože ispadne od Celja ili Ararata, svi će udariti po igračima, a čelni ljudi kluba će ostati čistog obraza. Zato smatram da je ovo jedna vrsta ucene. Oni su ovim nabili pritisak Borjanu i ekipi na terenu jer, ukoliko se ne plasiraju u Ligu Evrope i ne dobije se planirani novac od UEFA za ulazak, samo će igrači biti krivi - istakao je Živadinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading