OSTAJE ILI ODLAZI? Zvezda donela KONAČNU ODLUKU o Gavriću!

Autor: Mozzartsport, Republika

Sport

24.09.2020

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje koje muči sve "Delije".

RepublikaFoto: Starsport
Talentovani Željko Gavrić

Krilni fudbaler Crvene zvezde definitivno će ostati na stadionu "Rajko Mitić" i u jesenjem delu sezone, piše "Mocartsport". Ovakva odluka čelnika crveno-belih uslovljena je sve izvesnijom prodajom El Fardu Bena u Al Ahli Džedu, kod bivšeg stratega Vladana Milojevića.

Na taj način bi se 19-godišnjem Gavriću otvorio prostor da pokaže svoj raskošni potencijal, a trener Dejan Stanković kao alternativu za bisera vidi Andriju Radulovića.

Podsetimo, od napadača sa Komora, srpski šampion bi trebalo da inkasira oko dva miliona evra, a Gacrića je upravo Deki zimus uveo u prvi tim od kada je nastupio u 18 navrata, uz po tri gola i asistencije. Za njega je Atalanta nudila višemilionsko obeštećenje ovog leta, ali ono nije zadovoljilo apetite kluba iz Ljutice Bogdana koji želi da njegovom prodajom zaradi bar šest miliona evropskih novčanica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading