(VIDEO) CRNO-BELI SE NE PLAŠE BELGIJANACA: Imaju odlične igrače, ali mi idemo dalje

Autor:

Sport

23.09.2020

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optimistična poruka fudbalera Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Marković, Saša Zdjelar i Milan Smiljanić

Fudbaleri Partizana sutrašnju utakmicu protiv Šarlroa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, dočekuju sa puno optimizma, uprkos tome što su svesni da će meč biti težak.

Crno-beli su oko podneva stigli u Brisel, odakle su produžili do grada Šarlroa, gde će u četvrtak od 19 sati tražitii prolaz u plej-of.

- Neću da kažem da prolazimo, oni su ozbiljna ekipa. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani da bismo došli do prolaza. Imaju ekipu koja ima ozbiljne igrače i igraju napadački fudbal. Gledali smo ih, šef nam je pokazao njihove i mane i vrline. Svesni smo jačine. Idemo tamo da probamo da pobedimo, da budemo optimisti i nadamo se najboljem - rekao je Milan Smiljanić za klupsku televiziju.

 

Napadač Lazar Marković rekao da se spremno dočekuje sutrašnji težak duel.

- Upoznali smo se juče sa njima, trenutno su u dobroj formi, što pokazuju rezultati. Imaju dobre igrače i trenera. Biće teška utakmica, ali mi idemo tako da prođemo dalje i da pokušamo da pobedimo - istakao je brzonogi ofanzivac.

Vezista Saša Zdjelar najavljuje nadmetanje sa belgijskom ekipom.

- U dobrom raspoloženju putujemo u Belgiju, igramo sa najkvalitenijom ekipom do sada. Imaju sve pobede, sigurno da su u dobrom momentu. Mi se dižemo iz utakmice u utakmicu i to nam je bitno. Idemo da se nadmećemo i da pobedimo - poručio je Zdjelar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading