PREDSTAVLJEN: Čumić otkrio zašto je "odjavio" Partizan!

Autor:

Sport

21.09.2020

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Nikola Čumić se dovodio u vezu sa Partizanom, ali danas je zvanično predstavljen u novom klubu.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Čumić

On će od ove sezone nastupati za Sporting iz Hihona, a na predstavljanju medijima mladi reprezentativac Srbije objasnio je zašto je prihvatio baš ponudu iz Španije.

Čumić je priznao da je imao ponude Partizana i Tenerifa, ali je možda presudnu ulogu odigrao njegov saigrač iz Olimpijakosa, Migel Anhel Gerero, inače bivši fudbaler upravo Sportinga iz Hihona.

- Sa Gererom sam provodio mnogo vremena u Atini i kada je čuo da me Sporting želi rekao mi je da uopšte ne razmišljam i da odmah prihvatim. Od njega sam čuo da je Sporting fantastičan klub, da je grad sjajan i da ću tu biti srećan, a od Uroša Đurđevića da je stabilan klub sa sjajnim navijačima, kao i da je Segunda prava liga za razvoj mladih igrača - rekao je Čumić na predstavljanju.

 

Nakon obaveznih PCR testova Čumić će se uključiti u trenažni proces, a nosiće dres sa brojem 17.

- Postizao sam golove u Srbiji, nadam se da će tako biti i ovde. Ali najvažnije je da dobro igram, golovi će doći-  dodao je srpski internacionalac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading