(FOTO) "GROBARI" I DALJE NE VERUJU: Oglasio se Everton - evo zašto je Leonardo hteo da odustane od svega!

Autor:

Sport

21.09.2020

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leonardo Souza, bivši fudbaler Partizana, je poslao neobičnu poruku na društvenim mrežama posle koje su mnogi posumnjali da je čak pomišljao i na samoubistvo. Međutim, ispostavilo se da to nije istina.

RepublikaFoto: Starsport
Everton Luiz

Glumac Bojan Perić, inače veliki navijač Partizana je kontaktirao, takođe bivšeg fudbalera crno-belih Evertona i otkrio o čemu se zaprao radi.

- Ne želim da ulazim u detalje, ali sam bio blizu toga da odustanem od svega. Onda mi se Bog obratio! Rekao mi je da nije vreme da stanem, da pravi šampioni uvek na kraju završe na vrhu- bila je poruka Leonarda na Instagramu koju su juče preneli svi srpski mediji.

Međutim, kao što smo i juče naveli da nije baš najjasnije da li je mislio na to ili neke fudbalske probleme, ispostavilo se da je u pitanju ovo drugo.

To je potvrdio i Perić na svom Tviter profilu. On je kontaktirao drugog bivšeg igrača Partizana, Brazilca Evertona, aktuelnog igrača Real Solt Lejka iz MLS lige.

On mu je u poruci na Instagramu odgovorio da je Leonardo bio u bolnici u Brazilu.

- Morao je na operaciju članka zbog nagnječenja- odgovorio je Everton našem glumcu.

Foto: instagram.com/bojanperić

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading