(VIDEO) NIJE MU BILO SVEJEDNO: Navijači Partizana pitali Vitasa "Zašto je panj?"

Autor:

Sport

21.09.2020

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrana Partizana je ove sezone najslabiji deo tima.

RepublikaFoto: Starsport
Uroš Vitas

Navijači crno-belih kao najvećeg krivca za to vide Uroša Vitasa. On je bio gost emisije "Pitaj Partizan".

Prvo je otkrio kako mu je u taboru crno-belih.

- Prezadovoljan sam, vratio sam se u svoju kuću. Ovo je apsolutno najveći klub na ovim prostorima i u mojoj karijeri i želim da svojim ponašanjem i igrama opravdam poverenje - poručio je VItas.


''Zašto si panj?'', bilo je pitanje jednog od navijača.

- Zato što sam rođem u šumi, šalim se... Hajde ovako. Ako se ne varam, ser Aleks Ferguson je jednom prilikom rekao dajte mi Zidana i 10 panjeva i osvojiću Ligu šampiona. Eto, nije loše ponekad biti ni panj. Šalu na stranu, ja nemam društvene mreže, niti volim, niti me to interesuje. Shvatam da ima frustriranih ljudi, internet je postao mesto gde svako može da kaže šta želi, a to možda nije dobro. Mislim da bi trebalo da nas podrže, a ne da postavljaju takva besmislena pitanja. Ali, meni je zabavno, nema nikakvih problema - odgovorio je Vitas.

U sličnom tonu i drugo pitanje,"kada će da napusti Partizan".

- Evo pregovaramo sada o napuštanju, može da se desi da u januaru napustim klub, ali još uvek nije sigurno - uzvratio je Vitas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading