VELIKI POVRATAK U JUVENTUS NA POMOLU: Suarez skrenuo u Atletiko, bivši as "stare dame" ponovo u Torinu!

Autor:

Sport

21.09.2020

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrea Pirlo, novi trener Juventesa, želi da što pre dovede novog napadača, posle odlaska Gonzala Iguaina u Inter iz Majamija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alvaro Morata

Kao prvi na listi želja sada figurira Alvaro Morata, as Atletika iz Madrida, pošto je daleko od dogovora sa Luisom Suarezom i Edinom Džekom, koji su bili prvi pikovi.

Juventus je spreman da izdvoji 10 miliona evra za pozajmicu i dodatnih 45 miliona za dugogodišnji ugovor ako budu zadovoljni njegovima igrama. Ovakav epilog bi odgovarao i "jorgdandžijama", koji bi odlaskom Morate još više povećali budžet u želji da u svoje redove dovedu pomenutog Suareza.

Kao prvi na listi želja sada figurira Alvaro Morato, as Atletika iz Madrida, pošto je daleko dogovor sa Luisom Suarezom i Edinom Džekom, koji su bili prvi pikovi.

Italijanski novinar Fabricio Romano je potvrdio da je dogovor između klubova postignut, kao i Morate sa svojim nekadašnjim klubom i da će Španac u utorak doputovati u Torino na lekarske preglede i potpisivanje ugovora.

Napadač Atletiko Madrida je već igrao u redovima "stare dame" od 2014. do 2016. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading