ZIDANU SE OTVORILA ŠANSA DA "UVALI" JOVIĆA: Da li je Italija obećana zemlja za Srbina?

Autor:

Sport

21.09.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski internacionalac Luka Jović je cenjena roba u Italiji, uveliko se spekuliše o njegovom odlasku sa "Santjago Bernabeua", a sada se otvorila nova šansa za "oživljavanje" karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/Ap
Luka Jović

Zidan je prema pisanju Marke preporučio Joviću da potraži klub u kojem će imati značajniju minutažu, Milan je definitivno odustao, ali je Roma zainteresovana za potpis Srbina.

Problemi vezani za dolazak Arkadijuša Milika u Romu stopirali su već viđeni transfer Edina Džeka u Juventus, ali i naterali čelnike "vučice" da razmišljaju o alternativnim rešenjima. Prema pisanju italijanskih i špaskih medija u prvi plan bi mogao da iskoči i mladi srpski golgeter Luka Jović.

Kroz italijasnke medije se provukla informacija da je problem u pregovorima između Rome i Milika to što poljski napadač nije u zadovoljavajućem fizičkom stanju.

 

Jović se u ovom trenutku navodi kao alternativna opcija. On bi u Romu stigao na pozajmicu s pravom otkupa na kraju sezone, ali mediji na Apeninima ne veruju da je ova opcija previše realna. Druge alsternative su Olivije Žiru, Kšištof Pjontek i Andrea Beloti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading