ZIDAN IMA ŠIZOFRENA CEPANJA: Poručio Joviću da ide na pozajmicu, pa ga poveo na teško gostovanje

Autor:

Sport

20.09.2020

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta sad ovo znači za srpskog golgetera?

RepublikaFoto: Tanjug
Luka Jović

Fudbaleri madridskog Reala će u nedelju (večeras) od 21 čas odigrati prvi meč ove sezone u La Ligi, a rival će im biti Real Sosijedad. Utakmica se igra u San Sebastijanu, a među igračima koje je Zinedin Zidan poveo na gostovanje našao se i Luka Jović.

Iako se pojavila informacija da je francuski stručnjak poručio Joviću da nađe klub u kom će ovu sezonu provesti na pozajmici, ipak je odlučio da srpskog napadača povede na meč sa Sosijedadom.

Uz njega, španskim medijima je bilo zanimljivo i što se na putu za San Sebastijan našao i Martin Odegard, koji bi konačno mogao da dobije pravu šansu u Realu.

Nema sumnje da će večeras u startnoj postavi biti neprikosnoveni Karim Benzema, ali mnogo toga će biti jasnije ako sa klupe bude ulazio još jedan napadač, pa Zidan bude odlučivao da li će to biti Jović ili borha Majoral.

Kompletan spisak putnika za gostovanje Real Sosijedadu pogledajte u nastavku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading