ŠPANIJA BRUJI: Jović bio na sastanku sa Zidanom! Doneta ŠOKANTNA odluka

Autor:

Sport

19.09.2020

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije saznao šta Francuz namerava.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Šef stručnog štaba madridskog Reala Zinedin Zidan poručio je Luki Joviću da bi najbolje bilo da ovu sezonu provede na pozajmici.

Kako prenosi špranski "As", Jovića je Zidan pozvao na sastanak kako bi porazgovarali o sudbini srpskog golgetera, a epilog svega je da centarfor treba da traži novu sredinu za narednih godinu dana.

- Avantura u kojoj Luka Jović (22 godine) nalazi u Realu postaje... olujna. Negde između sopstvenih grešaka, loše sreće, ali iznad svega malog broja ukazivanja šanse od strane Zidana, jedva da je imao priliku da pokaže svoj potencijal. A baš je Francuz bio taj koji je upravu kluba ubeđivao da je on poseban igrač. Međutim, na sastanku koji se desio ovih dana, Zizu je predložio Joviću da potraži neki drugi klub u kome će igrati u sezoni 2020/2021 - piše "As".

Takođe, u tekstu se navodi i da je Jović bio šokiran ovom odlukom Zidana, ali da ju je prihvatio i da je rešen da mu na pozajmici pokaže da greši.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading