EKSKLUZIVNO! CICAN STANKOVIĆ, GOLMAN SALCBURGA ZA SRPSKI TELEGRAF: Naš cilj je novi plasman u Ligu šampiona!

Autor:

Sport

21.09.2020

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nešto pre 23:00 časa u utorak saznaćemo imena tri nova kluba koja će ozbezbediti plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Prve utakmice igraju se u stazi nešampiona gde Krasnodar dočekuje PAOK, Midtjiland gostuje Slaviji u Pragu, dok Salcburg putuje u Tel Aviv na noge Makabiju.

RepublikaFoto: Starsport
Cican Stanković

Jedan od najzanimljivijih mečeva je onaj iz Tel Aviva gde se sastaju šampion Izraela Makabi i šampion Austrije Salcburg. "Žuto-plavi" su poslednji put igrali u grupnoj fazi Lige šampiona pre pet godina, dok "bikovi" jure drugi uzastopni plasman u elitno takmičenje.

Neće biti lako sutrašnjem domaćinu jer ima čak sedmoricu igrača zaraženih koronavirusom, ali golman gostiju Cican Stanković u eksluzivnoj izjavi za "Srpski telegraf" poručuje da nema opuštanja i pored situacije u kojoj se nalazi njihov protivnik.

 

- Svi smo zdravi i spremni za utakmicu, hoćemo da se plasiramo u grupnu fazu Lige šampiona. Makabi ima veliki problem sa koronom pošto im je sedam igrača zaraženo ovim virusom. Biće teško, lakše je pripremati utakmicu kada znaš da imaš i revanš, ali svejedno, biće borbe, veliki je ulog u pitanju. Za nas nema opuštanja iako se oni bore i sa KOVID-19, koncentracija nam je na visokom nivou kako bismo svi zajedno stigli do cilja - rekao je prvi čuvar mreže sedmostrukog prvaka Austrije zaredom. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading