ZVEZDA REKLA DA: Garsiji stigla NEVEROVATNA ponuda!

Autor: Mozzartsport, Republika

Sport

21.09.2020

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko transfera bivšeg asa Las Palmasa se nastavlja.

RepublikaFoto: Starsport
Mateo Garsija na meču Crvena zvezda - Jang Bojs

Krilni napadač Crvene zvezde Mateo Garsija neće pojačati redove solunskog Arisa, piše "Mocartsport".

Solunjani su Argentincu ponudili izuzetno nisku platu od 350.000 evra godišnje, što ne zadovoljava njegove apetite, a nije ni približno onome što prima u Ljutice Bogdana. Aris se ne nalazi u idealnoj finansijskoj situaciji, usled neigranja Evrope, pa nikako ne može da svom bivšem igraču garantuje oko 50 hiljada evropskih novčanica, koliko mu pripada po slovu ugovora sa crveno-belima. Crvena zvezda je prvobitno prihvatila obeštećenje od 1,3 miliona evra, plus 50% od naredne prodaje, što je cifra koju su nudili "žuti".

Na taj način, Garsija će do kraja prelaznog roka (5. oktobar) pokušati da pronađe klub, čija će ponuda zadovoljiti sve strane. Što se tiče aktuelnog srpskog šampiona, stav trenera Dejana Stankovića je da na njega ne računa...

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Podsetimo, argentinski igrač ima 24 godine, a za Aris je igrao u sezoni 2018/2019, kada je na 30 utakmica postigao deset golova.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading