OVO JOŠ NISTE VIDELI: Lalatović ISPROZIVAO i Zvezdu!

Autor:

Sport

21.09.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- U kvalifikacijama se zna šta su penal i crveni karton, nema veze ko je na terenu - poručuje strateg Novosađana.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Vojvodine Nenad Lalatović

Nenad Lalatović (42) ponovo je bez dlake na jeziku! Trener Vojvodine uporedio je suđenje u srpskom fudbalu sa kvalifikacijama za evropska takmičenja i jasno stavio do znanja da van granica naše zemlje nikoga ne zanima da li su na terenu večiti rivali ili neko drugi, već da je kriterijum isti za sve.

- Ako ste gledali Crvenu zvezdu, Partizan i TSC u Evropi, videli ste kako se tamo sudi. Tamo se ne gleda da li si ti Crvena zvezda, Partizan ili TSC, već kad je penal, penal je, a kad je crveni karton, crveni karton je. Tako mora da bude i u srpskom fudbalu - rekao je Lalatović.

Trener Novosađana ipak nije propustio priliku da pohvali domaće arbitre posle pobede njegovog tima nad Radnikom (2:0).

- Kada sudije zaslužuju, ja ih pohvalim, ali kada ne zaslužuju, ja ih otvoreno kritikujem. Sudije u našoj ligi u poslednje vreme pokazuju da su evropske i ja sam veoma zadovoljan - dodao je trener osvajača Kupa Srbije.

Videćemo kako će Lalatović biti zadovoljan suđenjem u Evropi jer njegova Vojvodina put u kvalifikacijama za Ligu Evrope počinje u četvrtak u trećoj rundi, gostovanjem belgijskom Standardu u Liježu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading