TRENER ZLATIBORA PRED PARTIZAN: Osvojićemo makar bod

Autor:

Sport

20.09.2020

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Ristanović veoma optimističan uoči duela sa crno-belima.

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Ristanović

Fudbaleri Zlatibora u osmom kolu Superlige Srbije dočekuju Partizan, a utakmica u Užicu je na programu u nedelju od 19 časova.

Šef stručnog štaba Zlatibora, Predrag Ristanović, veruje da je ekipa Partizana iscrpljena i ubeđen je da njegov tim može da izvuče bod, ako ne i sva tri, u tom duelu.

- Svi misle da ekipa Partizana ne može da se pobedi, ali ja mislim da može da se savlada, da može da se odigra jedna dobra utakmica. Ako se i ne pobedi, može da se dođe do povoljnog rezultata. Očekujem tvrdu i neizvesnu utakmicu, da možemo da se suprotstavimo njima. Važno je da se ne primi rano gol u nekom ranom periodu utakmice. Treba da čekamo svoju šansu, koja će sigurno doći, i da je iskoristimo. Oni su imali tešku utakmicu, igrali su 120 minuta, putovali, sada ponovo putuju u Užice. Sve to njima stvara problem, uz crveni karton Sume koji neće nastupati i povredu Sadika koji je pod znakom pitanja - rekao je Ristanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading