POTRES U HUMSKOJ: Bivši selektor ŽELI na klupu Partizana!

Autor: Maxbetsport, Republika

Sport

20.09.2020

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Šef struke "parnog valjka" Aleksandar Stanojević

Menadžer Redinga Veljko Paunović istakao je u intervjuu za "Maxbetsport" da je zadovoljan startom sezone u Čempionšipu, a poručio je da bi voleo da "jednog dana preuzme Partizan".

– Svi znaju ko sam i odakle sam. Porodica smo koja je potekla iz Partizana. Nastavio sam koracima oca. Pokušao sam par puta kao igrač da se vratim, jednom sam uspeo, ali bilo je to prekasno da pomognem kako sam želeo Partizanu. Povrede su tu imale dosta uticaja. Što se tiče trenerske karijere. Ne isključujem dolazak. Partizan je na mojoj listi, ostaće na mojoj listi klubova u kojima bih voleo da ostavim trag. U ovom momentu to je nerealno zbog mesta gde se nalazim i gde želim da pružim svoj maksimum. Videćemo šta će doneti budućnost – izjavio je Paunović.

RepublikaFoto: Starsport
Srpski strateg Veljko Paunović

Podsetimo, ovog leta je izvršena rokada na klupi Partizana, gde je Aleksandar Stanojević potpisao dvogodišnji ugovor sa crno-belima, zamenivši Sava Miloševića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading