FSS POTVRDIO: MUSLIN NIJE VIŠE SELEKTOR SRBIJE!

Autor:

Sport

30.10.2017

15:14 >> 15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je i najavljeno, Slavoljub Muslin više nije selektor Srbije!

 

RepublikaFoto: Starsport
Slavoljub Muslin

Fudbalski savez Srbije je potvrdio zvaničnim saopštenjem da Slavoljub Muslin više nije selektor Srbije.

U saopštenju se navodi:

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi održana je sednica Odbora za hitna pitanja kojom je predsedavao Slaviša Kokeza, predsednik FSS.Odbor za hitna pitanja FSS doneo je odluku o sporazumnom raskidu ugovora sa Slavoljubom Muslinom. Fudbalski savez Srbije zahvaljuje se bivšem selektoru "A" reprezentacije na dobroj saradnji i ostvarenom rezultatu.

Mladen Krstajić, bivši istaknuti reprezentativac koji je zabeležio 59 nastupa za najbolji nacionalni tim, u minulom ciklusu kvalifikacija član stručnog štaba, određen je za v.d. selektora "A" reprezentacije. On će da predvodi reprezentaciju u naredna dva prijateljska meča, protiv Kine i Južne Koreje.

U  izjavi za "Alo" Muslin je potvrdio ono o čemu se već danima spekuliše,

-  Rastali smo se jer ne gledamo na isti način kako treba da izgleda tim na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Trenutno nisam u Srbiji, kad se vratim možemo da pričamo na tu temu - rekao je kratko Muslin.

Savoljub Muslin je prvi put od 2010. godine reprezentaciju odveo na veliko takmičenje, i to sa prve pozcije u grupi, ispred Velsa, Irske, Austrije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading