MUSLIN HOĆE MILION EVRA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbor za hitna pitanja FSS obelodaniće danas da je selektor Srbije Slavoljub Muslin smenjen, a iskusni stručnjak pokušaće da odere savez zahtevajući da mu se isplati čak milion evra. Takva suma zvuči potpuno nadrealno ako se zna da je selektorova mesečna plata bila 25.000 evra. Prema ugovoru, njemu pripada još šest plata, pa bi na osnovu toga trebalo da inkasira 150.000 evra.

Slavoljub Muslin

VISOKI BONUSI

Na ime visokih bonusa za plasman na Svetsko prvenstvo, po slovu ugovora, trebalo bi da mu pripadne oko 300.000 evra, pa je maksimum do kog bi Muslin nakon raskida ugovora mogao da dobaci 450.000 evra. Međutim, kako saznaje Srpski telegraf, doskorašnji selektor "orlova" ne zadovoljava se time, već traži i više nego duplu sumu.

- Odbor za hitna pitanja danas će doneti odluku o smeni selektora Slavoljuba Muslina. Ostaje samo da se vidi na koji će način biti prekinuta saradnja, ali, kako stvari stoje, Muslin neće pristati na sporazumni raskid ugovora i od saveza će tražiti ravno milion evra! Nikome nije jasno kako je došao do te sume, ali je svima jasno stavio do znanja da smatra da je najzaslužniji za plasman na Mundijal i da zbog toga treba da mu pripadne veća suma. Po ugovoru bi i za premije ukupno, u najboljem slučaju, trebalo da dobije 450.000 evra - tvrdi izvor Srpskog telegrafa iz FSS.

RepublikaFoto: instagram.com/fudbalskisavezsrbije
Slavoljub Muslin sa ekipom

KRSTAJIĆ V. D.

Selektor je danas trebalo da saopšti spisak za prijateljske duele protiv Kine u Gvangžuu (10. decembar) i Južne Koreje u Busanu (14. novembar), ali će to umesto njega učiniti njegov pomoćnik Mladen Krstajić i sportski direktor Goran Bunjevčević. Krstajić će preuzeti ulogu vršioca dužnosti i pozvati mlađe snage poput Sergeja Milinković-Savića, Nemanje Radonjića, Andrije Živkovića i Marka Grujića.

- Ekipu će na turneji po Aziji voditi Mladen Krstajić, a pomagaće mu Goran Bunjevčević. Šansu će dobiti mlađi igrači, a konačno će debitovati Sergej Milinković-Savić. FSS neće žuriti sa izborom novog selektora, čije ime bi moglo da bude poznato do žreba za Mundijal koji će se održati 1. decembra u Moskvi - ističe naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading