(VIDEO) FSS NAŠAO ZAMENU ZA MUSLINA: Ivan Jovanović novi selektor Srbije?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Apoela Ivan Jovanović mogao bi da nasledi Slavoljuba Muslina na mestu selektora Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com/APOEL FC
Ivan Jovanović najbliži klupi Srbije?

Kao što je Srpski telegraf već pisao, Iskusni stručnjak trenutno ima veće šanse od Dragana Stojkovića i Aleksandra Stanojevića. Kontakt je već uspostavljen, a obavljeni su i prvi razgovori.

Čelnici FSS su odlučili da smene Muslina, koji je uspeo da sa selekcijom Srbije izbori plasman na SP 2018. Međutim, Muslin neće voditi "orlove" na Mundijalu.

Kao mogući kandidati za Muslinovu zamenu pominjali su se Stanojević i Stojković, ali Jovanović je dobio prednost.

Muslinu se zamera loša i neubedljiva igra u finišu kvalifikacija za SP, kao i nepozivanje određenih, pre svega, mladih igrača, kao što su Sergej Milinković-Savić, Andrija Živković... 

"Orlove" će prema najavama u predstojećim prijateljskim susretima sa Kinom i Južnom Korejom najverovatnije predvoditi Mladen Krstajić, dok FSS bude tražio naslednika. 

Jovanović (55) je rođen u Loznici, a vodio je ekipe Niki Volu, Iraklis, APOEL, Panahaiki i Al Nasr. On je trenutno bez angažmana.

On je najveći uspeh ostvario sa kiparskim APOEL-om. Jovanović je sa kiparskim klubom u periodu od 2008. do 2013. osvojio tri titule u nacionalnom prvenstvu, a 2012. je sa ovim klubom stigao do četvrtfinala Lige šampiona.

Jovanović je šest puta bio proglašen za trenera godine na Kipru. On je 2011. proglašen od strane FSS za najboljeg srpskog trenera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading