LEGENDA PARTIZANA PRED DUEL SA SFINTULOM: Biće napaljeni, setimo se Šamroka!

Autor:

Sport

17.09.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana večeras (RTS 1, Arena sport 1, 19.00) nastavljaju borbu za plasman u Lige Evrope, a protivnik u drugom kolu kvalifikacija je vicešampion Moldavije Sfintul.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Crno-beli gostuju u gradiću Suručeni, koji ima 3.000 stanovnika, na stadionu kapaciteta 1.500 gledalaca. Vicešampion Srbije je apsolutni favorit protiv tima kojem je ovo prvo učešće u evropskim kvalifikacijama, ali ne treba zaboraviti brukanja i neočekivana ispadanja od Fljamurtarija, Artmedije, Makabija Petah Tikve, Šamroka i Zaglebja. Da ne treba potceniti Sfintul, u razgovoru za Srpski telegraf smatra i legendarni Ivan Golac, uz napomenu da nijedna utakmica nije unapred dobijena.

- Sećamo se Stanojevićevog ispadanja od Šamroka, brukanja u Humskoj. Sfintul će biti napaljen, hoće da naprave iznenađenje, posebno jer se igra samo jedna utakmica, domaćini su i nemaju pritisak publike - rekao je Golac.

Da ih čeka težak meč, svestan je i prvotimac Partizana Milan Smiljanić.

- Moldavci su tvrd orah. Očekujem jaku utakmicu, gde nije bitna lepršava igra, već samo da prođemo. Spremni smo da vodimo računa o njihovoj prljavoj igri - istakao je Lola.

Osim Partizana, večeras meč drugog kola igra i TSC, koji u Senti dočekuje rumunski FCSB (21.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading