STANOJE PRED DUEL SA MOLDAVCIMA: Ofanziva protiv Sfintula!

Autor: Mediji

Sport

16.09.2020

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da su njegovi fudbaleri spremni i da jedva čekaju da počne utakmica sa Sfintulom.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

- Svi smo spremni i jedva čekamo da počne utakmica, koja će biti specifična jer se igra samo jedna. Vreme ovde je slično kao i u Srbiji i ne vidim razlog da ne odigramo dobro, koncentrisani smo - rekao je Stanojević na konferneciji za novinare u Kišinjevu.

Partizan će sutra gostovati moldavskom Sfintulu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa. Crno-beli će biti bez Rajka Brežančića i Makija Banjaka.

- Svi ostali su spremni. Lazar Marković je bio malo prehlađen, ništa strašno - naveo je trener Partizana.

Po njegovim rečima, Partizan se neće adaptirati protivniku, već želi da igra svoj fudbal.

- Dobro su postavljeni, imaju izazetan kontranapad i tranziciju i mislim da je to segment u kom mogu da nam naprave problem. Nećemo da se nameštamo prema protivniku, želimo da igramo ofanzivnije - dodao je.

RepublikaFoto: FK Partizan

Stanojević nije želeo da poredi sadašnje sa vremenom kada je prethodno pre 10 godina vodio crno-bele.

- Ne želim da se vraćam na Rad, utakmicu koja je bila za vikend, a ne na to. Svaki dan je drugačiji, svaka utakmica. Ništa nije za poređenje, ne volim da poredim i da se vraćam na te neke stvari. Interesuje me samo ovaj momenat - kazao je Stanojević.

Fudbaler Partizana Uroš Vitas rekao je da očekuje fizički zahtevnu utakmicu

- Čeka nas fizićki zahtevna utakmica. Najvažnije je da Partizan pobedi, a stvarno nije važno kako. Samo želim da Partizan prođe i učinićemo sve da se to desi - rekao je Vitas.

Utakmica Sfintul - Partizan igraće se sutra u 19.00 u Moldaviji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading