KAO DA IM DOLAZE AMATERI: Moldavci uvereni u pobedu protiv Partizana

Autor:

Sport

14.09.2020

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Aleksandra Stanojevića će imati zadatak da im dokaže ko je i šta je Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Partizanovi stranci

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 19 časova gostuju Sfintulu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a iako su autsajderi, Moldavci su prilično optimistični uoči duela sa srpskim velikanom.

Strateg moldavskog tima Sergej Čebotari najavio je veliku borbu za istorijski uspeh kluba.

- Dolazi nam veoma moćan protivnik, vrhunski tim s evropskim iskustvom. Što ne znači da ćemo se predati unapred. I na početku kvalifikacija smo bili apsolutni autsajderi, pa se evo borimo za prolaz u treće kolo. Protiv Partizana ćemo dati sve od sebe i spremni smo da ostvarimo istorijski rezultat. Sve je moguće, a mojim igračima to i kažem: ako ostavite srce na terenu, onda je moguća i pobeda. Spremićemo se najbolje što možemo kako bismo prikazali sve što znamo - rekao je trener Sfintula.

 

Sa druge strane, fudbaler Eugen Slivka takođe veruje u trijumf.

- Očekivali smo lakšeg protivnika, Škendiju i BATE Borisov. Šta je tu je, veoma dobro poznajemo ekipu Partizana. Znamo i da nije u najboljoj formi, tu vidimo šansu. U svakom slučaju, dočekaćemo goste iz Beograda prijateljski, a bolji neka pobedi. Uostalom, malo ko je verovao u našu pobedu nad Soligorskim, pa smo prošli. Neće da izađemo na teren da izgubimo - kazao je vezista moldavske ekipe.

Pobednik meča u četvrtak će u trećem kolu putovati u Belgiju gde će domaćin biti Šarloa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading