NEMA VIŠE NAGAĐANJA: Stanojević otkrio imena četvorice fudbalera koje želi u Partizanu

Autor:

Sport

13.09.2020

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni mu trebaju i spreman je da pokori sve.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Povratnik na klupu Partizana, Aleksandar Stanojević, gostovao je u emisiji na TV Arenasport i tu je otkrio da su crno-beli kontaktirali četvoricu igrača za koje veruje da su mu potrebni u ekipi.

U pitanju su tri nekadašnja fudbalera crno-belih, Miloš Jojić, Ivan Obradović i Svetozar Marković, kao i bivši igrač Radničkog iz Niša Nikola Čumić.

- Fokus je na domaćim igračima, mislim da imamo korektne strance. Jojić je partizanovac, ali ima ponude iz Italije i Nemačke. Trenutno je najdalji od svih. Normalno je da smo na "stend baju." Sa Obradovićem smo isto razgovarali - otkrio je Stanojević, pa dodao:

- Pregovaramo sa Čumićem i Svetozarom Markovićem već duže vreme. Ima mesta za svu četvoricu. U ponedeljak ćemo imati neke konkretnije infomacije. Igrači hoće u Partizan, ali niko od njih nije slobodan - poručio je strateg "parnog valjka".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading