OGROMAN HENDIKEP ZA ZVEZDU: Stanković na Omoniju ide bez standardnog prvotimca

Autor:

Sport

13.09.2020

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problem za šampiona Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde će u sredu od 17 časova gostovati Omoniji u utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a strateg crveno-belih, Dejan Stanković, će imati jedan veliki problem kada bude sklapao tim.

Šampion Srbije je u petak odigrao meč Superlige protiv Čukaričkog, a na Banovom brdu nije bilo Aleksandra Kataija, El Fardua Bena i Marka Gobeljića zbog povreda. Stručni štab je odlučio da ih treba sačuvati za Omoniju, ali kako prenosi Žurnal, jedan od njih trojice neće biti spreman ni u utorak.

U pitanju je Marko Gobeljić!

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković daje instrukcije Marku Gobeljiću

Standardni prvotimac Crvene zvezde se povredio još na utakmici protiv Tirane i od tada ga nema u sastavu, a kako stvari stoje na Kipru će desnog beka igrati Milan Gajić. Takođe, postoji šansa da Dejan Stanković ponovo isproba Miloša Degeneka na boku, ali se čini da bi to na Kipru bio preveliki rizik.

Sa druge strane, Katai i Ben će sigurno predvoditi napade crveno-belih u meču koji može osigurati bar grupnu fazu Lige Evrope.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading