(VIDEO) ZVEZDIN RIVAL SE NIJE PROSLAVIO NA GOSTOVANJU: Bleda partija Omonije pred meč sa srpskim šampionom!

Autor:

Sport

12.09.2020

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Omonije, rivala Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, u velikom derbiju 3. kola prvenstva Kipra u gostima su odigrali nerešeno sa Anortosisom 1:1

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Gosti su pred 3.500 gledalaca mnogo bolje počeli meč, bili su mnogo angažovaniji, ambiciozniji i konkretniji, a kao rezultat bolje igre došao je i gol Mamadua Kalija Senea u 15. minutu. Senegalac se izborio za loptu i potom plasirao između golmana i štopera Anortosisa.

Ipak, domači su u 45. minutu izjednačili pogotkom Tornikea Okriašvilija iz penala. Sudija je posle odgurivanja u skoku pokazao na belu tačku.

U drugom poluvremenu slika na terenu se znatno promenila. Anortosis je bio mnogo bolji rival, preuzeo je inicijativu, diktirao tempo i imao dve-tri stopostotne šase da reši meč.

Omonija je igrala kao i obično u formaciji 4-2-3-1, a veruje se da će tako biti i protiv Crvene zvezde u sredu u 17 časova u Nikoziji. Prema informacijama sa Kipra, očekuje se da će Omonija u sastavu u kom je počela današnji meč počeli i duel sa srpskim prvakom, eventualno može da dođe do jedne promene u veznom redu.

Takođe, bitan je i podatak da se u sredu za vreme meča očekuje oko 30 stepeni Celzijusovih, ali sudeći po današnjem duelu između Apoela i AEL (1:0) koji je odigran na stadionu na kom je domaćin i Omonija sunce neće praviti problem, odnosno zaklonjeno je tribinama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading