ZEMLJOTRES: Iguain u Interu!

Autor:

Sport

10.09.2020

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac napustio Juventus.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gonzalo Iguain

Jedan od najbolje upućenih italijanskih novinara u dešavanja u klubovima širom Serije A, Fabricio Romano, saopštio je da je napadač Juventusa Gonzalo Iguain sklopio dogovor sa klubom da kao slobodan igrač pojača Inter Majami.

Od trenutka kada je na klupu "stare dame" seo Andrea Pirlo bilo je jasno da za Pipitu neće biti mesta, jer je "fudbalski Mocart" odmah saopštio da ne računa na njega. Zbog toga, Argentinac se bacio u potragu za novim poslodavcima, a na kraju je uslove dogovorio sa Dejvidom Bekamom, vlasnikom Intera iz Majamija.

Iguaina u Majamiju čeka doskorašnji saigrač iz Juventusa Blez Matuidi koji je trenutno najzvučnije ime u timu Dejvida Bekama.

Argentinac je karijeru započeo u River Plati, iz koje je prešao u madridski Real. Posle šest godina na "Santijago Bernabeu" stadionu, Iguain se otisnuo u Seriju A, gde je nosio dresove Napolija i Juventusa, a iz torinskog velikana je bio na pozajmicama u Milanu i Čelsiju.

Za reprezentaciju Argentine Iguain je odigrao 75 utakmica i postigao je 31 gol, a od dresa sa državnim grbom se oprostio 2018. godine. Sa nacionalnim timom izgubio finale Mundijala 2014. godine od Nemačke, kao i finalne mečeve Kopa Amerike naredne dve godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading