IVIĆ NAS TRETIRA KAO PSE: Golman Votforda se požalio engleskim medijima

Autor:

Sport

10.09.2020

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima 37 godina, a tvrdi da u karijeri tako nešto nije doživeo.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Ivić

Iskusni golman Votforda, Ben Foster (37), otkrio je da verovatno nikada u svojoj dugoj karijeri nije imao teže pripreme nego što je to slučaj pod komandnom palicom novog menadžera kluba, Vladimira Ivića.

"Stršljenovi" su prošle sezone ispali iz Premijer lige, ali žele da se ekspresno vrate u nju. Prvi meč u toj misiji imaće već u petak, kada će na otvaranju Čempionšipa dočekati Midlzbro, a idejni vođa će im biti srpski trener.

- Veoma je konzervativan kada je davanje pohvala u pitanju. Nije taj tip čoveka koji će staviti ruku oko tebe i razgovarati sa tobom u smislu: "Kako si, kako je tvoja porodica?", on je potpuno drugačiji menadžer od Najdžela Pirsona - rekao je Foster za Gardijan.

 

 

Bivši reprezentactivac Engleske se potom osvrnuo i na težinu treninga kod Ivića.

- Veoma je direktan i veoma srećan kada uspe da podigne ljude na stvarima na kojima nisu dovoljno vredno radili. Na treninzima, trčimo kao psi. Svakog dana, puzimo na terenu kada je trening gotov.Ali, to je sve zbog neverovatno zbijene sezone i da bi mogli da ostanemo spremni i da održimo nivo fizičke spreme na visokom nivou. To može da bude razlika oko toga da li ste u najbolja dva tima lige ili u plej-ofu - poručio je iskusni čuvar mreže.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading