TRANSFER KARIJERE: El Šaravi ponovo u dresu VELIKANA!

Autor:

Sport

10.09.2020

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burna letnja pijaca na Starom kontinentu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefan El Šaravi u dresu Rome

Setfan El Šaravi, 27-godišnji fudbaler Šangaja Šenhue, nalazi se na korak od dogovora sa vicešampionom Evrope, ekipom PSŽ-a, saznaje francuski "Telefoot".

Italijan egipatskog porekla je pre nešto više od godinu dana otišao u Kinu za obeštećenje od 16 miliona evra, a tamo je na 19 utakmica postigao četiri gola i tri asistencije. Svojevremeno ga je Milan platio Đenovi čak 20 miliona evra, kao tinejdžera, a važio je za jednog od najperspektivnijih ofanzivnih fudbalera na svetu.

Parižani veruju da bi se Faraon sjajno uklopio sa tandemom Nejmar/Mbape, a s obzirom na njihov kvalitet ne žele da troše basnoslovnu sumu novca na novo pojačanje u navali. Naravno, to je i Mauro Ikardi, dok je Nemac Julijan Draksler na izlaznim vratima kluba.

Pomenuti izvor ističe i interesovanje Juventusa, Atletiko Madrida i rimske "vučice" za El Šaravija, ali se tim iz Grada svetlosti nameće kao favorit za njegov potpis. Podsetimo, on je dres reprezentacije Italije nosio u 25 navrata, a u karijeri je igrao i za Padovu, Monako i Romu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading