ZVEZDA MENJA IME - RAT U SRBIJI: Bivši as ŠOKIRAO javnost!

Autor:

Sport

10.09.2020

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči nastavka evropskih kvalifikacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stadion Crvene zvezde

Novak Martinović, bivši fudbaler Crvene zvezde i rumunskog FCSB-a, rekao je da bi u Srbiji "izbio rat" u slučaju da crveno-beli promene ime kao što je to učinila Steaua.

- Ovde u Srbiji niko ne govori FCSB. Za nas je to i dalje Steaua. Kada bi neko ovde hteo da natera Crvenu zvezdu da promeni ime, izbio bi rat. I to bukvalno, pravi rat. Jer, Zvezda je ovde simbol, brend, nešto posebno. Čak i u teškim danima po ovu zemlju, ljudi su nalazili radost u fudbalu i Zvezdi. A, ni klub nije privatizovan, pa je samim tim isključeno da može da mu se dogodi kao Steaui - rekao je Martinović.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Martinović na meču Crvena zvezda - Černomorec

Bivši srpski fudbaler je tužan što se Steaua više ne takmiči pod tim imenom.

- To je ludilo. U prvi mah sam bio šokiran, ali sam mislio da će se sve srediti posle nekoliko meseci, da će se vratiti u normalnu. Ali, to se nije dogodilo. Šteta, velika šteta, najviše zbog navijača - dodao je on.

Martinović je poručio da je rumunski klub veliki favorit za prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope protiv TSC-a, uz reči da "ne vidi kako može da izbaci FCSB".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading