NIKOLIĆ PRED GOSTOVANJE ČUKI: Pobeda neće izostati ako uradimo OVO

Autor:

Sport

09.09.2020

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista crveno-belih veruje u trijumf na Banovom brdu.

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Nikolić

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić rekao je da crveno-bele očekuje važan susret sa Čukaričkim u 7. kolu Superlige.

Meč na Banovom brdu u petak biće provera za ekipu Dejana Stankovića pred susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv kiparske Omonije.

- Očekuje nas duel protiv odlične, mlade ekipe Čukaričkog koja je do sada pokazala da može mnogo. Verujem da ćemo uspešno obaviti zadatak u petak i tako napraviti dobru uvertiru pred meč sa Omonijom koji je veoma važan za nas. Moramo biti maksimalno fokusirani na Banovom brdu i rezultat sigurno neće izostati - rekao je Nikolić za klupski sajt.

 

Vezista Zvezde prisetio se i meča iz prošle sezone kada je upravo na Banovom brdu postigao svoj prvenac u crveno-delo dresu.

- Svaki dečak koji stigne do prvog tima Crvene zvezde želi da postigne pogodak. To je za mene bio najlepši momenat do sada, mnogo sam želeo taj pogodak i on se eto upravo desio protiv Čukaričkog. Mnogo emocija je usledilo posle tog gola i veoma sam srećan što nisam stao, već sam još više radio i nadograđivao svoju igru. Ne bih imao ništa protiv da tako bude i ovog petka i da se ponovi meč iz februara - istakao je Nikolić.

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Nikolić

Nikolić je ove sezone postigao dva pogotka, protiv Radničkog i Mačve, a upisao je i jednu asistenciju protiv TSC-a.

- Golovi i asistencije, a pre svega dobre partije podižu samopouzdanje svakog igrača. Tako je i kod mene. Drago mi je što mogu da pomognem ekipi, mislim da radim dobre stvari na terenu. Međutim, mi smo tim i samo tako možemo praviti rezultate. Trener Dejan Stanković nam stalno govori da ostanemo kolektiv jer jedni drugima možemo najviše pomoći. Raduju me dobre igre i ubedljive pobede, a priliku da to nastavimo imamo u petak, zato bih poručio svim zvezdašima da budu uz televizore, a mi ćemo se potruditi da im donesemo radost, naročito sada kada ne mogu na stadione - zaključio je Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading