"DELIJE" OČIMA NE VERUJU: Novi Sadik na Marakani!

Autor:

Sport

10.09.2020

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda dobija veliko pojačanje pred nastavak sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik protiv Miloša Degeneka na stadionu Crvene zvezde

Italijanski napadač Dijego Falčineli potpisaće danas ugovor o jednogodišnjoj pozajmici sa Crvenom zvezdom, a njegov put do Beograda mnoge podseća na golgetera Partizana Umara Sadika.

Naime, Italijan je minulu sezonu odigrao u Peruđi za koju je postigao tri pogotka, a identičan učinak imao je i Nigerijac u istom klubu u sezoni 208/2019, pre nego što je pojačao crno-bele. Takođe, i Falčineli stiže na pozajmicu, poput Sadika koji je zvanično bio igrač Rome do januara ove godine kada ga je "parni valjak" i definitivno otkupio za oko 1,6 miliona evra.

Crveno-beli se nadaju da će italijanski as imati uspeha poput "dvetke" komšija sa Topčiderskog brda kome je višestruko uvećana cena nakon odličnog učinka u prošloj sezoni.

Podsetimo, Falčineli u Zvezdu stiže iz Bolonje, a biće licenciran za utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv Omonije na Kipru. Susret je zakazan za narednu sredu od 17 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading