BANE PRELOMIO, ENGLESKA JE OBEĆANA ZEMLJA: Srbin potpisuje za klub sa ogromnim ambicijama!

Autor:

Sport

09.09.2020

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji kapiten Zenita iz Sankt Peterburga Branislav Ivanović u pregovorima je sa Vest Bromom i uskoro bi mogao da potpiše ugovor sa povratnikom u Premijer ligu.

RepublikaFoto: Starsport
Bane Ivanović

Srpski defanzivac krajem jula napusti je ruski klub nakon što mu je istekao ugovor, a već tada se spekulisalo da bi ima ponudu Evertona da se vrati u Englesku. Međutim, kako ekskluzivno prenosi Championat.ru Srbin je bliži ovoj opciji.

Vest Brom sa klupe predvodi hrvatski trener Slaven Bilić koji je odlično upoznat u kvalitete nekadašnjeg kapitena reprezentacije Srbije koji je u Premijer ligi sa velikim uspehom nosio dres Čelsija od 2008. do 2017. Spominjala se i Turska kao moguća destinacija, ali iako je Bane na zalasku karijere, ima još "vatre" u njegovom nogama, pa defanzivac želi da se ponovo oproba u elitnom engleskom fudbalu.

 

 

 

VBA je u prelaznom roku potrošio oko 25 miliona evra, a najzvučnije novajlije su Mateus Pereira iz lisabonskog Sportinga koji je plaćen 9 miliona i Grejdi Diangan iz Vest Hema za koga je izdvojeno 13.5 miliona evra.


Ivanović je karijeru počeo u Sremu iz Sremske Mitrovice, a igrao je još u OFK Beogradu, Lokomotivi iz Moskve, Čelsiju i Zenitu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading