MA, KAKVA POBUNA: Srbin sprovodi svoje metode u Votfordu!

Autor:

Sport

07.09.2020

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak Vladimir Ivić nije stigao u najboljem trenutku u Votford. Igrači su nezadovoljni, Ivić nije zatekao prijateljsku atmosferu u novom klubu, međutim, Srbin je optimističan!

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Ivić

On je uveren da i u ligi poput Čempionšipa i u fudbalu kakav je engleski može uspešno da sprovede svoje trenerske principe i uverenja.

- Cilj je povratak u Premijer ligu i svi moramo da radimo zajedno kako bismo taj cilj ostvarili. Svakako neće biti lako. Pred nama je težak posao, ali mi smo spremni da damo sve od sebe, verujem da tako možemo do tog cilja. Nemam problem sa tom vrstom pritiska. Mogu da se nosim sa njim- rekao je Ivić u intervjuu za Votfordov klupski sajt.

- Nije lako vratiti se odmah nakon ispadanja. Mnogo je stvari koje moramo da uradimo. Pre svega, da bi stvari krenule na bolje moramo da promenimo mentalitet. Čempionšip je veoma teška liga i sezona je dugačka. Da bismo to uspeli, moramo da imamo i veliki tim. Ono što je najvažnije je disciplina. Igrači moraju da budu disciplinovani i na terenu i van njega. A to je nešto na čemu se radi i što se stvara napornim radom. Bez toga je ovaj posao nemoguć. Kada kažem disciplina, mislim da moramo da budemo fokusirani na svoj posao, na sistem u kome se radi. Svi imamo svoje odgovornosti, nije lako, ali svakodnevnim zajedničkim radom, uz mnogo razgovora mi to možemo. Prvi cilj je da dođemo do toga- poručio je Ivić.

Votford je u subotu u prijateljskoj utakmici savladao Totenhem 2:1, a sezona za Stršljenove počinje u petak, 11. septembra kada na Vikeridž roud dolazi Midlzbro.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading