TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ: Ovo je sudbina Kantea!

Autor:

Sport

08.09.2020

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos intereseovanju nekoliko klubova, Ngolo Kante ostaje i naredne sezone igrač Čelsija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ngolo Kante

Reprezentativac Francuske se dovodio u vezu sa Mančester Junajtedom i posebno Interom, ali se ispostavilo da ni klub ni fudbaler nisu razmišljali u pravcu transfera.

Kante je stigao u redove "plavaca" još 2016. godine iz redova tada šampionskog Lestera. U mandatu Antonija Kontea na čelu tima sa "Stamford bridža" bio je standardni član prvih 11. Međutim, kod Mauricija Sarija i Frenka Lamparda omaleni vezista je izgubio mesto u timu. To je bio glavni razlog zbog kojeg se govorilo o odlasku reprezentativca Francuske.

Prošla sezona bila je prva od dolaska Kantea u Premijer ligu da nije osvojio nijedan trofej. Najbolju priliku Čelsi je imao u finalu FA kupa, ali su poraženi od Arsenala. Lampard je poručio Kanteu da će imati izuzetno važnu ulogu na sredini terena u novoj sezoni.

Lampard je odlučio da značajno pojača ekipu. U London su tokom leta stigli Hakim Zijeh, Timo Verner, Ben Čivel, Malang Sar, Tijago Silva i Kaj Haverc.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading