HOĆEŠ, NEĆEŠ, NE MORAŠ: Napoli prodaje Srbina - Maksimović ponovo kod bivšeg trenera?

Autor:

Sport

06.09.2020

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski defanzivac Nikola Maksimović je odigrao jako slab meč protiv selekcije Rusije u Moskvi, a ni na klupskom polju mu ne ide baš najbolje jer ima nerazjašnjenu poziciju u Napoliju!

Nikola Maksimović

Kako stvari stoje, od novog ugovora u Napoliju neće biti ništa, štaviše, italijanski mediji pišu da su na San Paolu rešili da prodaju srpskog štopera.

Predsednik kluba Aurelio de Laurentis je ponudio Maksimoviću još manju platu od dosadašnje, što defanzivac iz Užica nikako nije hteo da prihvati.

Napoli je, navodno, prelomio da onda proda Maksimovića i odredio je cenu od 15.000.000 evra. Kao klubovi koji su zainteresovani za Nikolu pominjali su se u poslednja dva meseca Fiorentina, Roma, ali i Everton, u kojem je menadžer Karlo Anćeloti, koji je trenirao srpskog fudbalera prošle jeseni u Napulju.

Prema nekim navodima Roma je ta koja je na pol poziciji, pošto je primorana da renovira odbranu. Maksimović je iz Crvene zvezde došao u Torino, a odatle u Napoli, s tim što je jednu polusezonu proveo na pozajmici u Spartaku iz Moskve.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading