FILMSKI PREOKRET: Tomane ostaje na "Marakani" - Zvezda u ozbiljnom škripcu!

Autor:

Sport

06.09.2020

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je prodala Tomanea u Samsunspor za oko 600 hiljada evra, ali portugalski napadač neće odmah napustiti Srbiju!

RepublikaFoto: Starsport
Poznata Tomaneova sudbina

Nije u pitanju problem oko ličnih uslova ili lekarskih pregleda, nego dogovor dva kluba da Tomane ostane u Crvenoj zvezdi sve do 17. septembra.

Preciznije, Tomane će moći da igra za Zvezdu u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Omonije (16. septembar), a potom će otići u Tursku, javlja "Mondo", a sličnu informaciju preneli su u toku dana i mediji iz Turske.

Jedan od razloga zbog kojih se Crvena zvezda odlučila na ovaj potez, a Samsunspor prihvatio, jeste što do duela sa Kipranima neće uspeti da angažuju zamenu u napadu.

Alternativa u špicu je El-Fardu Ben, koji je postigao šest golova u dosadašnjem delu sezone, ali izlazi iz povrede.

RepublikaFoto: Starsport

Zbog toga je Tomane pošao na mini-pripreme Crvene zvezde u Vrdnik i na njega će Dejan Stanković računati na još dva susreta (Čukarički i Omonija), nakon čega će se Portugalac pozdraviti sa ekipom i uputiti u Tursku.

Zvanično potpisivanje ugovora očekuje se 18. septembra. 

Tomane ima 27 godina i u Crvenu zvezdu je stigao prošlog leta iz Tondele za 750 hiljada evra, a do sada je odigrao 32 meča i zabeležio osam golova i pet asistencija. Ubedljivo najvažniji zabeležio je u drugom kolu kvalifikacija protiv Tirane (1:0).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading