POČELA JE OPERACIJA "ANĆELOTI": Stigla velika želja iz Napolija!

Autor:

Sport

05.09.2020

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski vezista Alan potpisao je trogodišnji ugovor sa engleskim premijerligašem Evertonom vredan 24 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karlo Anćeloti

Alan u grad Bitlsa stiže iz Napulja kao izričita želja italijanskog trenera Karla Anćelotija sa kojim je uspešno sarađivao u Napoliju.

Želja vlasnika Karamela je da klub sa Gudison Parka bude mnogo važniji faktor u Premijer ligi, pogotovo nakon poslednjih uspeha gradskog rivala Liverpula. Zato je uostalom Anćeloti i doveden, a Italijan je poručio da nije daleko dan kad će se Everton boriti i za mesto u Ligi šampiona.

U tom cilju stiže i Alan kao prvo pojačanje ovog leta. Engleski mediji prenose da transfer sjajnog Brazilca iznosi oko 21.7 miliona funti (oko 24 miliona evra).

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam potpisao za Everton. Klub ima bogatu istoriju, a tu je i profesor Anćeloti. Izuzetno sam srećan što sam danas ovde- rekao je Brazilac Alan na promociji.

Alan Markes Loreiro ima 29 godina i pre Napolija i Evertona igrao je za Vasko de Gamu i Udineze. Dres Brazila oblačio je devet puta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading