LUDNICA OD DERBIJA: Partizan zamalo do pobede posle 2:0, golman Zvezde sačuvao bod!

Autor:

Sport

05.09.2020

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri kadeta Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno (2:2) u okviru osmog kola Kadetske lige Srbije.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Derbi kadeta Zvezde i Partizana

Meč prepun dešavanja i golova okončan je podelom bodova iza juga "Marakane".

Zvezda je imala prednost od dva gola nakon več 21 minuta igre. Prvo je Davor Rakić doneo prednost domaćima, a potom i Nemanja Vidojević uspeva da duplira rezultat.

Partizan je bio agresivan, što su pokazivali u svakom momentu želeći da se vrate u meč i u tome su uspeli nakon jedanaesterca koji je dosuđen posle prekršaja Lekovića nad Baždarom. Rezultat je smanjio Jevremović i tako se i otišlo na pauzu.

Domaći su bili nadomak trijumfa na svom terenu, a onda je nakon kornera Stefan Nikolić, posle lopte koja se odbila od prečke zaresao mrežu i postavio konačan rezultat.

Priliku da dođu do potpunog preokreta imali su fudbaleri Partizana kada je Badžar posle fenomenalnog prodora imao situaciju "jedan na jedan" sa golmanom Marinkovićem, ali mladi čuvar mreže Zvezdinog tima odbranio je taj udarac.

Crvena zvezda je na tabeli Kadetske lige Srbije petoplasirana sa 16 bodova, dok je Partizan na mestu iznad sa bodom više.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading