DEJAN STANKOVIĆ NA MUKAMA: Stopiran posao sa Seltom, Zvezda bez novog napadača na Omoniju!

Autor: Sportski žurnal

Sport

05.09.2020

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač koji se čeka celo leto na Marakani, čekaće se još neko vreme i neće stići do duela protiv Omonije u kvalifikacijama za Ligu šampiona!

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Dejan Stanković

Srpski šampion će u meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona ući bez pojačanja u napadu jer Selta ne želi ni da čuje za pozajmicu Gabrijela Fernandeza koji se poslednjih dana pominjao kao Zvezdina želja, piše "Sportski žurnal".

Posle propalog pokušaja da se dovede Federiko Makeda (potpisao novi ugovor u Panatinaikosu), Zvezda se preorijentisala na druga rešenja među kojima se našlo i ime urugvajskog napadača iz Selte. Međutim, španski klub nije raspoložen za pregovore o pozajmici već samo za definitivnu prodaju, a Zvezda u ovom trenutku nema finansijske kapacitete za kupovinu Fernandeza.

Tu je i prebukiranost napadačke linije jer Zvezda još nije prodala nijednog od trojice napadača za koje je čekala ponude.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Tomane je najbliži odlasku i trebalo bi narednih da ozvaniči transfer u Tursku što znači da će protiv Omonije trener Stanković morati da pronađe drugo rešenje u napadu.

Sada ostaje da se vidi za koje rešenje će se Stanković odlučiti na Kipru. Vremena do 16. septembra ima dovoljno da se iskristališe konačno rešenje. 

Ben i Boaći će morati da podnesu teret protiv Omonije , a posle toga se očekuje da Zvezda sa obezbeđenim finansijskim prihodom od prolaska u plej-of krene ozbiljnije u misiju dovođenja centarfora i da napokon ispuni jednu od želja trenera Stankovića. Tada bi možda mogla opet da sedne za sto sa Seltom i povede razgovore o kupovini Gabrijela Fernandeza. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading