BIĆE LAKŠE NEGO U LIGI ŠAMPIONA: Trener Olimpijakosa bez dlake na jeziku o Zvezdi!

Autor:

Sport

01.09.2020

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgreva se atmosfera pred plej-of za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Olimpijakosa Pedro Martins

Trener Olimpijakosa Pedro Martins nije zadovoljan žrebom za plej-of za plasman u Ligu šampiona, gde će se Pirejci sastati sa boljem iz meča Omonija - Crvena zvezda. 

Šef struke grčkog šampiona smatra da će imati prednost u slučaju dvomeča sa Zvezdom zbog činjenice da ih bolje poznaju, s obzirom da su igrali u grupnoj fazi Lige šampiona (1:0, 1:3).

"Oli" je na pripremama već savladao Kiprane.

- grali smo prijateljski meč sa Omonijom, ali pod drugačijim uslovima za obe ekipe. Stavri su se mnogo promenile. Crvenu zvezdu vrlo dobro pozajemo. Teoretski možemo reći da su stvari lakše, u smislu da poznajemo protivnike, ali ne zaboravimo da smo u potpuno drugoj sezoni i dugačijoj situaciji. Svi timovi žele u Ligu šampiona, to su dva plej-of meča, ko god želi da prođemora da bude veoma fokusiran i ozbiljan. To moramo da budemo, Olimpijakos kojeg svi poznajemo - ocenio je Martins.

Portugalac ističe da je cilj Grka plasman u elitu.

- eoretski možemo biti favoriti za mnoge timove, ali Crvena zvezda je imala mnogo dobru godinu i tu postoji određeni stepen poteškoća. Biće to dve uravnotežene utakmice i uvereni smo da možemo da prođemo. Ne možemo da imamo preferencije. Sačekaćemo da saznamo ime protivnika i da se pravilno pripremimo za utakmicu. Jasno je da je Olimpijakos tim koji mora da igra u Ligi šampiona i za to se pripremamo. Znamo šta ovo znači za sve - zaključio je Martins.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading