ZA NE DAJ BOŽE: Ako Zvezda poklekne u LŠ, ovo je čeka u LE!

Autor:

Sport

01.09.2020

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvenu zvezdu u trećem kolu je 15. ili 16. septembra čeka gostovanje Omoniji, a zatim u slučaju pobede igra protiv Olimpijakosa u dvomeču plej-ofa.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Kao i prethodnih sezona, klubovi koji ispadnu iz kvalifikacija za Ligu šampiona nastavljaju evropsku sezonu u borbi za Ligu Evrope ili u grupnoj fazi tog takmičenja, ako ispadnu u plej-ofu.

U Zvezdinom slučaju, ako za dve nedelje ispadne u meču protiv Omonije, očekuje je utakmica plej-ofa za Ligu Evrope, a na žrebu će biti povlašćena.

 

Izvlačenje kuglica za tu fazu biće održano 18. septembra, a iako se zvezdaši nadaju da im ovaj spisak potencijalnih protivnika neće biti potreban, ovo su svi mogući protivnici crveno-belih u toj fazi.

Seltik (Škotska), Astana (Kazahstan), Ludogorec (Bugarska), Legija (Poljska), Šerif (Moldavija), Kluž (Rumunija), Slovan Bratislava (Slovačka), Fola Eš (Luksemburg), Dinamo Tbilisi (Gruzija), Linfild (Severna Irska), Tirana (Albanija).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading