VRHUNSKA NEOZBILJNOST: Stručnjak ŽESTOKO kritikovao Tumbu pred MEČ ODLUKE!

Autor:

Sport

04.09.2020

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković

Iskusni fudbalski stručnjak Dragoslav Stepanović oštro je kritikovao rad selektora Srbije Ljubiše Tumbakovića nakon poraza od Rusije na startu Lige nacija (3:1).

Stepi je istakao da je pogubno to što "orlovi" nemaju jasno definisan tim, odnosno što Tumbaković konstantno kombinuje i proba nove igrače.

– Tumbaković ne zna tim. On i dalje tumba. Mislim da otkako je pre više od godinu dana postao selektor, da nije dvaput izveo na teren istih 11. To ne može tako. Eto, u Moskvi su priliku dobili debitant Strahinja Pavlović, videli smo na delu i Nemanju Gudelja. Dobro je pružiti svakom priliku, ali nije sada bio trenutak jer je do polufinala baraža s Norvežanima ostao još samo meč sa Turskom i još mesec dana. Tumbaković nije pronašao nijedan sastav koji mu odgovara, a ako i dalje traži tim, kako će da dobije pobednički tim u jednom meču koji ti odlučuje o sudbini i plasmanu na Evropsko prvenstvo – rekao je Stepanović, a prenose beogradski mediji.

RepublikaFoto: Starsport
Dragoslav Stepanović

Podsetimo, u drugoj rundi Lige nacija Srbija dočekuje Tursku 6. septembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading