TUMBAKOVIĆ POSLE PORAZA: Za sve je kriva fizička sprema!

Autor:

Sport

03.09.2020

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković istakao je da je glavni razlog poraza od Rusija to što njegovi igrači nisu dovoljno fizički spremni.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubiša Tumbaković

Srbija i nije igrala loše, posebno u prvom poluvremenu, imala je bolje statističke parametre ali je ponestalo snage u drugom poluvremenu.   

- To je taj momenat, najveća grupa naših igrača još nije u trenažnom procesu. Neki su došli sa jednim ili dva treninga. Pokazali su fizičku nemoć. Iznivelisaće se do oktobarskog termina, nadam se da će biti bolje - rekao je selektor Ljubiša Tumbaković odmah posle utakmice. 

- Ruski igrači su bili u velikoj prednosti jer su imali 12 utakmica, šest kola iz prethodne i šest iz ove sezone. Videlo se da su u takmičarskom tonusu, da imaju bolju konekciju sa loptom. Dok smo imali snage mogli smo da ispariramo naročito u prvom poluvremenu - dodao je srpski selektor. 

Srbija će u nedelju igrati sa Turskom u Beogradu drugo kolo UEFA Lige nacija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading