ŠUŠKA SE: Još jedan povratnik u Crvenoj zvezdi

Autor:

Sport

04.09.2020

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog leta na "Marakanu" su se vratili Aleksandar Katai i Gelor Kanga.

RepublikaFoto: Todor Petković
Stadion "Rajko Mitić"

Crvenu zvezdu je nedavno napustio Srđan Babić, koji je otišao na pozajmicu sa pravom otkupa u Famalikao, pa su crveno-beli u potrazi za novim centralnim defanzivcam.

Pošto su se povratnici prethodnih godina na "Marakani" pokazali kao pun pogodak, čelnici šampiona Srbije ponovo razmatraju takvu opciju. Naime, crveno-beli dres bi ponovo mogao da obuče Vukašin Jovanović (24), fudbaler Bordoa.

"Zlatni orlić" sa francuskim klubom ima ugovor do juna 2021. godine, pa Crvena zvezda ne bi morala da plati preveliko obeštećenje za njega. Dodatni plus za tim sa "Marakane" bi bio to što je Jovanović dobro upoznat sa klubom i ne bi mu bilo potrebno previše vremena za adaptaciju.

Foto: Starsport
Vukašin Jovanović u dresu Crvene zvezde

- Uvek će Zvezdina deca da budu povezivana sa Crvenom zvezdom, to je prirodno. Planiram da jednog dana ponovo obučem dres kluba u kojem sam odrastao i postao čovek. U Zvezdi sam bio od 10. godine, tu sam sve naučio, sazreo i postao fudbaler. Zato sam uvek spreman za razgovor, ako je to realno. Sutra da me pozovu, otvorena su joj vrata, odmah bih saslušao ponudu. Interesovanje Zvezde mi prija i privlači pažnju. Normalno da razmišljam o njoj, pogotovo sada kada je na ovom nivou. Trenutno imam ugovor sa Bordoom, ali situacija u fudbalu uvek može da se promeni u nekoliko dana. Kako volim da kažem, Zvezda i ja ćemo celu moju karijeru da flertujemo - izjavio je Jovanović pre nešto više od dva meseca za MaxBet sport.

 

U prvom mandatu u crveno-belom dresu, Jovanović je odigrao 35 utakmica i postigao je dva gola.

Jovanović je Crvenu zvezdu napustio na zimu 2016. godine kada je prešao u Zenit, a godinu dana kasnije je zadužio opremu Bordoa čiji je i danas član.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading